מלונות בעיר Štětí

מסננים פופולריים:

למצוא את המלון הטוב ביותר באזור Štětí לתאריכים שלכם, לפי מחיר או העדפה

השוואת דילים בין מאות ספקים, הכול במקום אחד

חפשו מלונות באזור Štětí עם ביטול בחינם או דירוגים מצוינים

ספקי מלונות אמינים בעיר Štětí

הצגת כל המלונות בעיר Štětí

הצגת מלונות נוספים
אנו משתמשים במחירים אינדיקטיביים בדף זה כדי לעזור לכם לבחור מתוך מספר רב של אפשרויות. המחירים בדף זה הם אומדנים אינדיקטיביים המבוססים על חיפושים שבוצעו על ידי נוסעים ב-Skyscanner, והם כפופים לשינויים.
מחיר לחדר ללילה עבור 2 מבוגריםכולל כל המיסים והעמלות

לא מוצאים את המלון המתאים?

חיפוש כל המלונות הזמינים באזור Štětí.למצוא את מה שמתאים לכם.

הצגת מלונות נוספים

מידע חיוני

לישון בשקט, עם כל מה שחשוב לדעת לפני שיוצאים לדרך.
המלון עם הדירוג הגבוה ביותרHotel U Lišky – 4.1
החודש הזול ביותר להזמנהמאי
צריכים קצת השראה לגבי מקומות שהייה? בין המלונות הזולים בדירוג הגבוה ביותר בעיר Štětí אפשר למצוא את Hotel U Lišky, Penzion Mánes ו-Hotel Magnolia בהתבסס על ביקורות משתמשים. חיפוש מלונות דרך Skyscanner הוא דרך מהירה, חינמית ופשוטה לארגן את השהייה שלכם. במספר לחיצות אפשר בקלות לחפש, להשוות ולהזמין את מקומות האירוח בעיר Štětí על ידי מעבר ישירות אל אתר האינטרנט של המלון או של סוכנות הנסיעות. בהזמנה דרכנו, אין עמלות נוספות על השהייה. כדי להתחיל, אפשר פשוט להוסיף לתיבת החיפוש שלמעלה את תאריכי הנסיעה שבחרתם, ולתת לנו למצוא עבורכם דילים זולים למלונות. אפשרות אחרת היא שתבחרו מבין אפשרויות המלונות שלמעלה.

חיפוש מלונות זולים באזור Štětí: שאלות נפוצות

אתם תמיד יכולים לבטל או לשנות את הזמנת המלון שלכם במידת הצורך, אבל כדאי לחפש מלונות בŠtětí עם ביטול בחינם או עם אפשרויות הזמנה גמישות אם אתם רוצים להגן על הכסף שלכם. מלונות מסוימים מאפשרים לבטל ולקבל החזר כספי אם התוכניות שלכם משתנות.
כמובן – הדיל הזול ביותר שמצאנו למלון ב-7 הימים הקרובים הוא $33 ללילה. אם אתם צריכים מקום אירוח ב-24 השעות הקרובות, מצאנו לכם מקום אירוח במחיר של $33 ללילה.
המחיר הממוצע למלון באמצע השבוע הוא $35 ללילה, והמחיר הממוצע בסופי שבוע הוא $33. בסך הכול, נראה שהיום הזול ביותר לשהות בŠtětí עשוי להיות יום ראשון.
עשינו כמה חישובים וגילינו שהיום הזול ביותר לשהות בŠtětí הוא יום ראשון. נראה שהיום היקר ביותר הוא יום שני
אפשר ליהנות משחיית בוקר בבריכה במלון Amálka u Řípu.
אם אתם מתכננים לבקר עם ילדים בŠtětí, כדאי לבדוק את Hotel U Lišky.