מלונות בשכונת Macrodistrito Cotahuma, לה פאס

מסננים פופולריים:

למצוא את המלון הטוב ביותר בשכונת Macrodistrito Cotahuma לתאריכים שלכם, לפי מחיר או העדפותיכם

השוואת דילים בין מאות ספקים, הכול במקום אחד

כדאי לשים לב למלונות בשכונת Macrodistrito Cotahuma שמציעים ביטול בחינם או בעלי דירוגים מצוינים

ספקי מלונות אמינים בעיר לה פאס

כל המלונות בשכונת Macrodistrito Cotahuma

הצגת מלונות נוספים
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
מחיר לחדר ללילה עבור 2 מבוגריםכולל כל המיסים והעמלות

לא מוצאים את המלון המתאים?

חיפוש כל המלונות הזמינים באזור Macrodistrito Cotahuma.למצוא את מה שמתאים לכם.

הצגת מלונות נוספים

למצוא מלון בלב העניינים של Macrodistrito Cotahuma

כדאי ללון קרוב לאטרקציות מובילות בשכונת Macrodistrito Cotahuma ולדלג על התורים הארוכים.

מלונות בשכונת Macrodistrito Cotahuma, לה פאס: שאלות נפוצות

אתם תמיד יכולים לבטל או לשנות את הזמנת המלון שלכם במידת הצורך, אבל כדאי לחפש מלונות בMacrodistrito Cotahuma עם ביטול בחינם או עם אפשרויות הזמנה גמישות אם אתם רוצים להגן על התשלום שלכם. מלונות מסוימים מאפשרים לבטל ולקבל החזר כספי אם התוכניות שלכם משתנות.
כמובן – הדיל הזול ביותר שמצאנו למלון ב-7 הימים הקרובים הוא $11 ללילה. אם אתם צריכים מקום אירוח ב-24 השעות הקרובות, מצאנו לכם מקום אירוח במחיר של $11 ללילה.
המחיר הממוצע למלון באמצע השבוע הוא $43 ללילה, והמחיר הממוצע בסופי שבוע הוא $41. בסך הכול, נראה שהיום הזול ביותר לשהות בMacrodistrito Cotahuma עשוי להיות יום שישי.
עשינו את החישוב וגילינו שיום שישי הוא היום הזול ביותר לשהות בMacrodistrito Cotahuma. נראה שהיום היקר ביותר הוא יום חמישי.
החודש שבו הכי זול לשהות בMacrodistrito Cotahuma הוא מרץ, עם מחיר ממוצע של $41 ללילה. החודש הכי יקר הוא דצמבר, עם תעריף ממוצע לחדר של עד $64 ללילה. מחירים ממוצעים אלה מבוססים על כל המלונות שמצאנו – מהוסטלים ועד מלונות 5 כוכבים.
המחיר הממוצע למלון בחודש אפריל הוא $43 ללילה, שזה בערך 15% פחות משאר השנה.