מלונות 3 כוכבים בריצ'מונד

למצוא את המלון הטוב ביותר ברמת 3 כוכבים בריצ'מונד בתאריכים שבחרתם, לפי מחיר או העדפה

להשוות דילים על מלונות 3 כוכבים מבין מאות ספקים, הכול במקום אחד

כדאי לשים לב למלונות 3 כוכבים בריצ'מונד שמציעים ביטול בחינם או עם דירוגים מצוינים

ספקי מלונות אמינים בעיר ריצ'מונד

הצגת כל המלונות בעיר ריצ'מונד

הצגת מלונות נוספים
אנו משתמשים במחירים אינדיקטיביים בדף זה כדי לעזור לכם לבחור מתוך מספר רב של אפשרויות. המחירים בדף זה הם אומדנים אינדיקטיביים המבוססים על חיפושים שבוצעו על ידי נוסעים ב-Skyscanner, והם כפופים לשינויים.
כולל כל המיסים והעמלות

לא מוצאים את המלון המתאים?

חיפוש כל המלונות הזמינים באזור ריצ'מונד.למצוא את מה שמתאים לכם.

הצגת מלונות נוספים

למצוא מלון 3 כוכבים בלב העניינים של ריצ'מונד

כדאי ללון קרוב לאטרקציות מובילות בעיר ריצ'מונד ולוותר על התורים הארוכים.

מלונות 3 כוכבים בריצ'מונד: שאלות נפוצות

בעיר ריצ'מונד, הטמפרטורה הצפויה הממוצעת בחודש מרץ היא 8°C. החודש החמים ביותר הוא בדרך כלל יולי, עם טמפרטורה ממוצעת של 33°C. החודש הקריר ביותר הוא ינואר, עם טמפרטורה ממוצעת של -3°C. החודש הגשום ביותר הוא יולי, והחודש היבש ביותר הוא פברואר.
אתם תמיד יכולים לבטל או לשנות את הזמנת המלון שלכם במידת הצורך, אבל כדאי לחפש מלונות בריצ'מונד עם ביטול בחינם או עם אפשרויות הזמנה גמישות אם אתם רוצים להגן על הכסף שלכם. מלונות מסוימים מאפשרים לבטל ולקבל החזר כספי אם התוכניות שלכם משתנות.
כמובן – הדיל הזול ביותר שמצאנו למלון ב-7 הימים הקרובים הוא $63 ללילה. אם אתם צריכים מקום אירוח ב-24 השעות הקרובות, מצאנו לכם מקום אירוח במחיר של $63 ללילה.
המחיר הממוצע למלון באמצע השבוע הוא $250 ללילה, והמחיר הממוצע בסופי שבוע הוא $262. בסך הכול, נראה שהיום הזול ביותר לשהות בריצ'מונד עשוי להיות יום שלישי.
נמל התעופה הקרוב ביותר אל ריצ'מונד הוא נמל התעופה ריצ'מונד (RIC), שנמצא במרחק של 10.5 ק"מ ממרכז העיר.
עשינו כמה חישובים וגילינו שהיום הזול ביותר לשהות בריצ'מונד הוא יום שלישי. נראה שהיום היקר ביותר הוא יום שישי
המחיר הממוצע למלון 3 כוכבים בריצ'מונד הוא כרגע בסביבות $260 ללילה. המלון הזול ביותר שמצאנו ברמת 3 כוכבים עולה $110 ללילה.
המחיר הממוצע למלון 4 כוכבים בריצ'מונד הוא כרגע בסביבות $289 ללילה. המלון הזול ביותר שמצאנו ברמת 4 כוכבים עולה $149 ללילה.
אפשר ליהנות משחיית בוקר בבריכה במלונות Omni Richmond Hotel, Graduate by Hilton Richmond וכן Hilton Richmond Downtown.
אם אתם מתכננים לבקר בעיר ריצ'מונד עם ילדים, כדאי לבדוק את Hilton Richmond Downtown, Four Points by Sheraton Richmond Airport ואת Embassy Suites by Hilton Richmond.