מלונות בשכונת Paquis-Nations, ז'נבה

למצוא את המלון הטוב ביותר בשכונת Paquis-Nations לתאריכים שלכם, לפי מחיר או העדפותיכם

השוואת דילים בין מאות ספקים, הכול במקום אחד

כדאי לשים לב למלונות בשכונת Paquis-Nations שמציעים ביטול בחינם או בעלי דירוגים מצוינים

ספקי מלונות אמינים בעיר ז'נבה

כל המלונות בשכונת Paquis-Nations

הצגת מלונות נוספים
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
כולל כל המיסים והעמלות

לא מוצאים את המלון המתאים?

חיפוש כל המלונות הזמינים באזור Paquis-Nations.למצוא את מה שמתאים לכם.

הצגת מלונות נוספים

מלונות בשכונת Paquis-Nations, ז'נבה: שאלות נפוצות

אתם תמיד יכולים לבטל או לשנות את הזמנת המלון שלכם במידת הצורך, אבל כדאי לחפש מלונות בPaquis-Nations עם ביטול בחינם או עם אפשרויות הזמנה גמישות אם אתם רוצים להגן על התשלום שלכם. מלונות מסוימים מאפשרים לבטל ולקבל החזר כספי אם התוכניות שלכם משתנות.
כמובן – הדיל הזול ביותר שמצאנו למלון ב-7 הימים הקרובים הוא $113 ללילה. אם אתם צריכים מקום אירוח ב-24 השעות הקרובות, מצאנו לכם מקום אירוח במחיר של $113 ללילה.
המחיר הממוצע למלון באמצע השבוע הוא $387 ללילה, והמחיר הממוצע בסופי שבוע הוא $379. בסך הכול, נראה שהיום הזול ביותר לשהות בPaquis-Nations עשוי להיות יום שישי.
עשינו את החישוב וגילינו שיום שישי הוא היום הזול ביותר לשהות בPaquis-Nations. נראה שהיום היקר ביותר הוא יום שני.
החודש שבו הכי זול לשהות בPaquis-Nations הוא נובמבר, עם מחיר ממוצע של $278 ללילה. החודש הכי יקר הוא מרץ, עם תעריף ממוצע לחדר של עד $467 ללילה. מחירים ממוצעים אלה מבוססים על כל המלונות שמצאנו – מהוסטלים ועד מלונות 5 כוכבים.
המחיר הממוצע למלון בחודש אפריל הוא $393 ללילה, שזה בערך 10% יותר משאר השנה.