מלונות בעיר Tejina

למצוא את המלון הטוב ביותר באזור Tejina לתאריכים שלכם, לפי מחיר או העדפה

השוואת דילים בין מאות ספקים, הכול במקום אחד

חפשו מלונות באזור Tejina עם ביטול בחינם או דירוגים מצוינים

ספקי מלונות אמינים בעיר Tejina

הצגת כל המלונות בעיר Tejina

הצגת מלונות נוספים
אנו משתמשים במחירים אינדיקטיביים בדף זה כדי לעזור לכם לבחור מתוך מספר רב של אפשרויות. המחירים בדף זה הם אומדנים אינדיקטיביים המבוססים על חיפושים שבוצעו על ידי נוסעים ב-Skyscanner, והם כפופים לשינויים.
כולל כל המיסים והעמלות

לא מוצאים את המלון המתאים?

חיפוש כל המלונות הזמינים באזור Tejina.למצוא את מה שמתאים לכם.

הצגת מלונות נוספים

מידע חיוני

לישון בשקט, עם כל מה שחשוב לדעת לפני שיוצאים לדרך.
המלון עם הדירוג הגבוה ביותרNava Suites – 5
החודש הזול ביותר להזמנהמרץ
צריכים קצת השראה לגבי מקומות שהייה? בין המלונות הזולים בדירוג הגבוה ביותר בעיר Tejina אפשר למצוא את Nava Suites, Room27- City Center ו-Hotel Boutique San Diego - Adults Only בהתבסס על ביקורות משתמשים. חיפוש מלונות דרך Skyscanner הוא דרך מהירה, חינמית ופשוטה לארגן את השהייה שלכם. במספר לחיצות אפשר בקלות לחפש, להשוות ולהזמין את מקומות האירוח בעיר Tejina על ידי מעבר ישירות אל אתר האינטרנט של המלון או של סוכנות הנסיעות. בהזמנה דרכנו, אין עמלות נוספות על השהייה. כדי להתחיל, אפשר פשוט להוסיף לתיבת החיפוש שלמעלה את תאריכי הנסיעה שבחרתם, ולתת לנו למצוא עבורכם דילים זולים למלונות. אפשרות אחרת היא שתבחרו מבין אפשרויות המלונות שלמעלה.

חיפוש מלונות זולים באזור Tejina: שאלות נפוצות

אתם תמיד יכולים לבטל או לשנות את הזמנת המלון שלכם במידת הצורך, אבל כדאי לחפש מלונות בTejina עם ביטול בחינם או עם אפשרויות הזמנה גמישות אם אתם רוצים להגן על הכסף שלכם. מלונות מסוימים מאפשרים לבטל ולקבל החזר כספי אם התוכניות שלכם משתנות.
כמובן – הדיל הזול ביותר שמצאנו למלון ב-7 הימים הקרובים הוא $117 ללילה. אם אתם צריכים מקום אירוח ב-24 השעות הקרובות, מצאנו לכם מקום אירוח במחיר של $126 ללילה.
המחיר הממוצע למלון באמצע השבוע הוא $564 ללילה, והמחיר הממוצע בסופי שבוע הוא $181. בסך הכול, נראה שהיום הזול ביותר לשהות בTejina עשוי להיות יום ראשון.
עשינו כמה חישובים וגילינו שהיום הזול ביותר לשהות בTejina הוא יום ראשון. נראה שהיום היקר ביותר הוא יום שני
אפשר ליהנות משחיית בוקר בבריכה במלונות La Laguna Gran Hotel, Boutique Eco Hotel Costa Mágica וכן Villa Petite Paradise.