מלונות בשכונת 10th Arrondissement , פריז

למצוא את המלון הטוב ביותר בשכונת 10th Arrondissement לתאריכים שלכם, לפי מחיר או העדפותיכם

השוואת דילים בין מאות ספקים, הכול במקום אחד

כדאי לשים לב למלונות בשכונת 10th Arrondissement שמציעים ביטול בחינם או בעלי דירוגים מצוינים

ספקי מלונות אמינים בעיר פריז

כל המלונות בשכונת 10th Arrondissement

הצגת מלונות נוספים
המחירים עשויים להשתנות – אפשר פשוט להזין את התאריכים כדי לקבל את ההערכה הטובה ביותר. לידיעתכם, המחירים מבוססים על החיפושים הקודמים של נוסעים והמחירים של השותפים שלנו.
כולל כל המיסים והעמלות

לא מוצאים את המלון המתאים?

חיפוש כל המלונות הזמינים באזור 10th Arrondissement .למצוא את מה שמתאים לכם.

הצגת מלונות נוספים

למצוא מלון בלב העניינים של 10th Arrondissement

כדאי ללון קרוב לאטרקציות מובילות בשכונת 10th Arrondissement ולדלג על התורים הארוכים.

מלונות בשכונת 10th Arrondissement , פריז: שאלות נפוצות

אתם תמיד יכולים לבטל או לשנות את הזמנת המלון שלכם במידת הצורך, אבל כדאי לחפש מלונות ב10th Arrondissement עם ביטול בחינם או עם אפשרויות הזמנה גמישות אם אתם רוצים להגן על התשלום שלכם. מלונות מסוימים מאפשרים לבטל ולקבל החזר כספי אם התוכניות שלכם משתנות.
כמובן – הדיל הזול ביותר שמצאנו למלון ב-7 הימים הקרובים הוא $53 ללילה. אם אתם צריכים מקום אירוח ב-24 השעות הקרובות, מצאנו לכם מקום אירוח במחיר של $71 ללילה.
המחיר הממוצע למלון באמצע השבוע הוא $246 ללילה, והמחיר הממוצע בסופי שבוע הוא $447. בסך הכול, נראה שהיום הזול ביותר לשהות ב10th Arrondissement עשוי להיות יום שני.
עשינו את החישוב וגילינו שיום שני הוא היום הזול ביותר לשהות ב10th Arrondissement . נראה שהיום היקר ביותר הוא יום שבת.
החודש שבו הכי זול לשהות ב10th Arrondissement הוא אוגוסט, עם מחיר ממוצע של $166 ללילה. החודש הכי יקר הוא מרץ, עם תעריף ממוצע לחדר של עד $639 ללילה. מחירים ממוצעים אלה מבוססים על כל המלונות שמצאנו – מהוסטלים ועד מלונות 5 כוכבים.
המחיר הממוצע למלון בחודש אפריל הוא $321 ללילה, שזה בערך 32% יותר משאר השנה.